Felix

Brändi lugu

Tootmistraditsiooni juured Põltsamaal ulatuvad aastasse 1920, mil rajati meie eelkäija, tollase nimega Eesti Tarvitajateühistute Keskühisus. Põltsamaal on eri aegadel toodetud nii piiritust, kartulihelbeid, kohvi, tärklist, puu- ja aedviljahoidiseid ning marjaveine.

Ketšup

Kuigi ketšup ja selle nimi – “ge-thcup” või “koe-cheup” – pärinevad ajalooallikate järgi Hiinast juba 300 aastat enne meie ajaarvamist, polnud algsel ketšupil mitte midagi pistmist selle tomatise tootega, mida meie teame.

Koos kestlikuma homse nimel!

Keskkonnahoid ja globaalsete kliimamuutuste vastu võitlemine on kollektiivne sotsiaalne vastutus. Oleme võtnud ka endale osa sellest vastutusest ja töötame aktiivselt selle nimel, et vähendada süsiniku jalajälge ning hoida loodust ja inimesi – kõiges, mida me teeme.

Meie jätkusuutlikkuse strateegia keskendub sellele, kuidas viies peamises valdkonnas selgete ja läbimõeldud tegevustega keskkonnasäästlikult majandades inimeste vajadusi täita ja samal ajal edukalt äri teha.

Instagram

Telli kõige maitsvamad pakkumised oma meilile!

Felixi tehasepood

Põltsamaa tehase pood on ainus pood Eestis, mille sortimendist leiad kõik meie tootevalikus olevad tooted (kastmed, kurgid, mahlad, jne.) ühest kohast. Lisaks võib poest leida ka traditsioonilisi Kalevi maiustusi ning soetada kinke- ja kliendikaarte, mis kehtivad nii Põltsamaa tehase poes, Kalevi šokolaadipoodides kui Maiasmoka kohvikus. Igakuiselt kehtivad Põltsamaa tehase poes ka mitmed sooduspakkumised erinevatele Põltsamaa, Felixi ja Kalevi toodetele.
Pood asub ettevõtte väravahoones (Tallinna mnt.1, Põltsamaa).


Tallinna mnt.1, Põltsamaa, 48103
+372 5344 6125

felix.pood@orkla.ee

E – L 10:00 – 18:00
P 10 – 16