Kahele kuni neljale
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/DSC0987a5-683x1024.jpg 683 1024 Felix Felix https://www.felix.ee/wp-content/uploads/DSC0987a5-683x1024.jpgGrillvorstid köögiviljade ja mee-palsamiäädika mopiga
VAJA LÄHEB
- u 500 g paksemaid šašlõkivorste või muid eelküpsetatud grillvorste
- 1 punane sibul
- 1 paprika
- 1 suvikõrvits
- 8 värsket loorberilehte
- 1 sl õli
- 1 sl palsamiäädikat
- 1 tl mett
- Serveerimiseks Felixi tomatiketšupit

TEE NII
Poolita vorstid või lõika suupärasteks tükkideks. Lõika sibul sektoriteks või viiluta, viiluta suvikõrvitsad. Lõika paprika pikkupidi pooleks, eemalda seemned ja säsi ning lõika mõlemad pooled u 4 ühesuuruseks tükiks. Lüki vorstitükid ja köögiviljad grillvarrastele, iga vorstijupi juurde säti ka loorberileht. Sega õli, palsamiäädikas ja mesi ühtlaseks kastmeks ja pintselda sellega vardad üle. Grilli hõõguvate süte kohal keskmise kuumuse juures, kuni vardad on kenad ja kuldpruunid. Küpsemise ajal võid vardaid veel täiendavalt palsamiäädikaga pintseldada. Serveeri koos tomatiketšupiga!