Retseptid

    Grillvorstid köögiviljade ja mee-palsamiäädika mopiga

    Kahele kuni neljale

    683 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    • u 500 g paksemaid šašlõkivorste või muid eelküpsetatud grillvorste
    • 1 punane sibul
    • 1 paprika
    • 1 suvikõrvits
    • 8 värsket loorberilehte
    • 1 sl õli
    • 1 sl palsamiäädikat
    • 1 tl mett
    • Serveerimiseks Felixi tomatiketšupit
    TEE NII
    Poolita vorstid või lõika suupärasteks tükkideks. Lõika sibul sektoriteks või viiluta, viiluta suvikõrvitsad. Lõika paprika pikkupidi pooleks, eemalda seemned ja säsi ning lõika mõlemad pooled u 4 ühesuuruseks tükiks. Lüki vorstitükid ja köögiviljad grillvarrastele, iga vorstijupi juurde säti ka loorberileht. Sega õli, palsamiäädikas ja mesi ühtlaseks kastmeks ja pintselda sellega vardad üle. Grilli hõõguvate süte kohal keskmise kuumuse juures, kuni vardad on kenad ja kuldpruunid. Küpsemise ajal võid vardaid veel täiendavalt palsamiäädikaga pintseldada. Serveeri koos tomatiketšupiga!