Retseptid

    Kartulisalat (vegan)

    683 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    450 g Felix Premium majoneesi
    1 kg kartuleid
    1 porgand
    1 väiksem hapukas õun
    2-3 hapukurki
    2 rohelise sibula vart
    200 g konservherneid
    1 sl hakitud tilli
    1 sl hakitud peterselli
    soola, pipart
    TEE NII
    Keeda kartulid ja porgand koos koorega pehmeks, seejärel lase neil täielikult jahtuda. Koori, lõika väiksemateks kuubikuteks ning vala suuremasse kaussi. Lisa kooritud, südamikust puhastatud ja tükeldatud õun, samuti kuubikuteks lõigatud hapukurk ja hakitud sibul.  Lisa majonees, ürdid ja herned koos purgivedelikuga ja sega läbi. Võid lisada ka veidi hapukurgivedelikku. Maitsesta salat soola ja pipraga ning lase külmikus võimalusel tunnikese jagu maitsetel ühtlustuda. Vala salat serveerimisnõusse ja kaunista soovi korral kuivatatud rukkilille kroonlehtedega.