Retseptid

    Ketšupimarinaadiga kanavardad

    Kahele-kolmele

    683 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    500 g kana kintsuliha
    4 sl Felixi ilma lisatud suhkruta tomatiketšupit
    1 sl oliiviõli
    1 sl Dijoni sinepit
    2 küüslauguküünt
    1 tl kuivatatud punet või 1 sl värsket
    1 tl soola
    0,5 tl musta pipart
    TEE NII
    Sega kausis kokku ketšup, õli, sinep, läbi küüslaugupressi surutud küüslauk ning õli, sool ja pipar. Lõika liha suupärasteks tükkideks ja sega korralikult marinaadiga kokku. Kata kauss köögikilega ja lase vähemalt 2 tundi külmikus maitsestuda, seejärel lüki kanaliha grillvarrastele ja küpseta keskmise kuumuse juures u 20 minuti jooksul, vardaid vahepeal keerates. Kui kasutad puitvardaid, siis leota neid enne kasutamist vees vähemalt pool tundi, et need grillil ei süttiks! Kanavarraste kõrvale paku värsket salatit või grillitud köögivilju ning tomatiketšupit.