Lihtne kartuli – hakklihavorm
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/hakklihakartulivorm_c-843x1024.jpg
843
1024
Felix
Felix
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/hakklihakartulivorm_c-843x1024.jpg
VAJA LÄHEB
Neljale sööjale.6 suuremat kartulit
300g veise- või kodust hakkliha
100g Põltsamaa võileivakurki
150g riivjustu
30g Felix Klassikalist majoneesi
soola
pipart
hakklihamaitseainet
TEE NII
1. Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Pane soolaga maitsestatud vesi keema ning keeda kartulikuubikuid u 5-7 minutit.
2. Prae samal ajal hakkliha ning maitsesta soola, pipra ning hakklihamaitseainega.
3. Tõsta ahjuvormi kihiti kartul, hakkliha, kuubikuteks lõigatud kurgid selliselt et kartul jääb viimaseks kihiks. Riputa üle riivjuustuga ning küpseta 200c juures 20-30 minutit.Maitseb hästi hapukoore-tilli külma kastmega. Selleks segasin 2/3 hapukoort, 1/3 majoneesi, natukese soola, sidrunipipra ning hakitud värsket tilli.