Retseptid

    Lihtne kartuli – hakklihavorm

    843 1024 Felix
    VAJA LÄHEB

    Neljale sööjale.

    6 suuremat kartulit
    300g veise- või kodust hakkliha
    100g Põltsamaa võileivakurki
    150g riivjustu
    30g Felix Klassikalist majoneesi
    soola
    pipart
    hakklihamaitseainet

    TEE NII

    1. Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Pane soolaga maitsestatud vesi keema ning keeda kartulikuubikuid u 5-7 minutit.
    2. Prae samal ajal hakkliha ning maitsesta soola, pipra ning hakklihamaitseainega.
    3. Tõsta ahjuvormi kihiti kartul, hakkliha, kuubikuteks lõigatud kurgid selliselt et kartul jääb viimaseks kihiks. Riputa üle riivjuustuga ning küpseta 200c juures 20-30 minutit.

    Maitseb hästi hapukoore-tilli külma kastmega. Selleks segasin 2/3 hapukoort, 1/3 majoneesi, natukese soola, sidrunipipra ning hakitud värsket tilli.