Retseptid

    Lihtne kartuli – hakklihavorm

    843 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    Neljale sööjale.6 suuremat kartulit 300g veise- või kodust hakkliha 100g Põltsamaa võileivakurki 150g riivjustu 30g Felix Klassikalist majoneesi soola pipart hakklihamaitseainet
    TEE NII
    1. Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Pane soolaga maitsestatud vesi keema ning keeda kartulikuubikuid u 5-7 minutit. 2. Prae samal ajal hakkliha ning maitsesta soola, pipra ning hakklihamaitseainega. 3. Tõsta ahjuvormi kihiti kartul, hakkliha, kuubikuteks lõigatud kurgid selliselt et kartul jääb viimaseks kihiks. Riputa üle riivjuustuga ning küpseta 200c juures 20-30 minutit.Maitseb hästi hapukoore-tilli külma kastmega. Selleks segasin 2/3 hapukoort, 1/3 majoneesi, natukese soola, sidrunipipra ning hakitud värsket tilli.