Neljale inimesele.
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/Felix-Magushapu-sealiha.jpg 900 599 Felix Felix https://www.felix.ee/wp-content/uploads/Felix-Magushapu-sealiha.jpgMagushapu sealiha
VAJA LÄHEB
1 purk Felixi hiinapärast poolmagusat kastet600 g sea sisefileed1 muna2 sl sojakastet2 küüslauguküüntu 100 g kartulitärklist1 punane paprika (soovi korral)2 rohelise sibula vartÕli praadimiseks, riisi serveerimiseks
TEE NII
Klopi muna sojakastme ja hakitud küüslauguküüntega läbi ning lisa u 3 cm tükkideks lõigatud sealiha. Lase võimalusel 30 minutit maitsestuda. Veereta maitsestunud sealihatükid tärklisest läbi, nii et need oleksid kaetud ja prae kuumal (vokk-)pannil õli sees u 3-4 minutit, vahepeal keerates. Ära panni liiga tihedalt täis pane vaid prae kahes-kolmes osas. Haki paprika ja rohelise sibula alumine heledam osa. Voki need õlis paari minuti jooksul, lisa sealihatükid ja kaste ning kuumuta veel paari minuti jooksul läbi. Serveerimisel puista peale hakitud rohelist sibulat ja paku kõrvale aurutatud riisi.