Retseptid

    Pikantsed lõhekotletid

    Lõhe- või forellihakkliha on maitsestatud tilli ja roheliste oliividega.

    1024 682 Felix
    VAJA LÄHEB
    600 g forelli- või lõhefileed või lõhehakkliha
    1 tl soola
    1 muna
    0.5 dl hakitud tilli või murulauku
    10 rohelist kivideta oliivi
    1 sl sidrunimahla
    0.25 tl sidrunipipart või musta pipart või piprasegu
    praadimiseks õli
     
    Serveerimiseks:
    Felix jogurti-murulaugu salatikastet
    TEE NII
    Kui kasutad tervet kalafileed, siis lõika see tükkideks, maitsesta soolaga ning peenesta köögikombainis. Lisa ülejäänud ained (v.a. oliivid) ning töötle ühtlaseks. Sega juurde hakitud oliivid. Vormi niiskete käte abil väikesed hakk-kotletid. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri näiteks Felix jogurti-murulaugu salatikastmega!

    Nipid ja soovitused: Kui kasutad kalahakkliha, siis see võib olla veidi vesisem. Vajadusel lisa segule 1-2 sl jahu, et kotletikesed paremini koos püsiks.

     Retsept on valminud koostöös Nami-Nami retseptikogu’ga.