Retseptid

    Rooskapsas valge veini ja inglise sinepiga

    819 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    500 g rooskapsast
    160 ml poolkuiva valget veini
    50 g riivitud parmesani
    6 tk küüslauguküünt
    2 tl Felixi inglise sinepit
    1 sidruni riivitud koor
    1 spl võid
    Maitse järgi soola-pipart
    TEE NII
    Esmalt eemalda kapsastel puised otsad ja vajadusel ka koledad välimised lehed. Suuremad kapsad lõika pooleks. Kuumuta pannil või, lisa rooskapsas ja pruunista 4 minutit. Lõpu poole lisa ka peeneks hakitud küüslauk. Keera kuumust pisut vähemaks ja lisa vein, sinep, sool, pipar ja peenelt riivitud sidrunikoor. Lase aegajalt segades podiseda 6–8 minutit kuni rooskapsas on sinu jaoks parajalt pehme või mõnusalt krõmps. Kui vedelikku on väga palju, siis tõsta kuumust. Viimaks lisa riivitud parmesan, sega läbi ja serveeri.