Rooskapsas valge veini ja inglise sinepiga
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/ROOSKAPSAS-VALGE-VEINI-JA-INGLISE-SINEPIGA-819x1024.jpg
819
1024
Felix
Felix
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/ROOSKAPSAS-VALGE-VEINI-JA-INGLISE-SINEPIGA-819x1024.jpg
VAJA LÄHEB
500 g rooskapsast
160 ml poolkuiva valget veini
50 g riivitud parmesani
6 tk küüslauguküünt
2 tl Felixi inglise sinepit
1 sidruni riivitud koor
1 spl võid
Maitse järgi soola-pipart

TEE NII
Esmalt eemalda kapsastel puised otsad ja vajadusel ka koledad välimised lehed. Suuremad kapsad lõika pooleks.
Kuumuta pannil või, lisa rooskapsas ja pruunista 4 minutit. Lõpu poole lisa ka peeneks hakitud küüslauk. Keera kuumust pisut vähemaks ja lisa vein, sinep, sool, pipar ja peenelt riivitud sidrunikoor. Lase aegajalt segades podiseda 6–8 minutit kuni rooskapsas on sinu jaoks parajalt pehme või mõnusalt krõmps. Kui vedelikku on väga palju, siis tõsta kuumust.
Viimaks lisa riivitud parmesan, sega läbi ja serveeri.