Rosolje, väikese vimkaga
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/ROSOLJE-VAIKESE-VIMKAGA-819x1024.jpg
819
1024
Felix
Felix
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/ROSOLJE-VAIKESE-VIMKAGA-819x1024.jpg
VAJA LÄHEB
Kogus: ca 6-le
500 g keedetud peeti
500 g keedetud kartulit
4 keedetud muna
200 g heeringafileed
150 g marineeritud kurki
250 g maitsestamata Kreeka jogurtit
150 g majoneesi
10 g värsket tilli
3-4 tl Felixi wasabiga mädarõigast
Maitse järgi soola ja pipart

TEE NII
Haki keedukartul ja peet kuubikuteks. Lisa peenelt hakitud kurk, muna ning heeringas. Lisa juurde jogurt, majonees, wasabiga mädarõigas, peenelt hakitud till, sool, pipar ja sega kõik ühtlaseks. Lase rosoljel enne söömist vähemalt tunnike (soovitavalt üleöö) külmkapis maitsestuda.