Sealihašašlõkk granaatõuna ja adžikaga
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/Sealihasaslokk-granaatouna-ja-adzikaga-682x1024.jpg
682
1024
Felix
Felix
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/Sealihasaslokk-granaatouna-ja-adzikaga-682x1024.jpg
VAJA LÄHEB
neljale
1 kg sea kaelakarbonaadi
3 sibulat
1 küüslauguküüs
2 sl Felixi adžikat
0,5 dl õli
1,5 dl granaatõunamahla
1 sl meresoola
Salat:
200 g kirsstomateid
200 g arbuusi
2 väikest kurki
Väike peotäis granaatõunaseemneid
1 roheline sibulavars
Soola, pipart

TEE NII
Lõika sealiha u 50 g tükkideks, viiluta sibulad ja küüsluguküüs ning sega kõik šašlõki komponendid korralikult läbi. Kata nõu ja jäta liha vähemalt 12 tunniks külmikusse maitsestuma. 1 h enne grillima asumist võta liha külmikust. Lüki lihatükid vaheldumisi sibulaviiludega varrastele ja grilli hõõguvate süte kohal, soovitavalt kaane all u 25 minutit, vahepeal vardaid keerates. Salati valmistamiseks lõika arbuus kuubikuteks, tükelda kurgid ja tomatid, maitsesta ja sega hakitud sibulaga. Puista peale granaatõunaseemned ja serveeri koos šašlõki ja adžikaga.