Retseptid

    Soe kanasalat lillkapsa ja pestomajoneesiga

    683 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    1 väiksem lillkapsas
    1 kanafilee
    1 viil saia
    1 avokaado
    1 salatipea (nt.võisalat või frisee)
    50 g parmesani või pecorinot
    6 sl Felixi pestomajoneesi
    3 sl sidrunimahla
    1 tl oliiviõli
    2 tl kappareid
    lutserniidusid
    soola-pipart
    TEE NII
    Valmista alustuseks krõbedad saiatükid. Selleks murra sai väikesteks tükkideks, sega oliiviõliga ja küpseta 200-kraadise ahju ülemises osas 3-4 minutit või kuni sai on krõbe ja kuldne. Tõsta pannilt ja jäta ootele. Edasi sega kokku 4 sl pestomajoneesi, 2 sl sidrunimahla ja veidi riivitud sidrunikoort. Murra lillkapsas õisikuteks ja sega läbi poolega majoneesisegust, ülejäänuga hõõru kokku kanafilee. Riivi juust ja patsuta pool kogusest kanafileele ning ülejäänud sega lillkapsastega. Tõsta nii lillkapsaõisikud kui kanafilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Järele jäänud majoneesile lisa sidrunimahl ja sega 1 tl seguga salatilehed läbi. Jaga salat taldrikutele, tõsta peale veidi jahtunud lillkapsaõisikuid, viilutatud kanafilee ja sektoriteks lõigatud avokaado. Tripsuta peale veel veidi kastet ja lisa saiatükid, idud ning kapparid. Puista peale soola-pipart ja serveeri kohe.