Retseptid

    Suvikõrvitsa-feta ahjuroog

    684 1024 Felix
    VAJA LÄHEB
    Neljale

    1 purk Felixi Pastakastet
    3-4 suvikõrvitsat
    2 sl oliiviõli
    120 g fetajuustu
    0,5 tl kuivatatud punet
    Peotäis pune- või basiilikulehti
    Soola, pipart
    TEE NII
    Lõika suvikõrvitsad köögiviljakoorija või köögimandoliini abil pikkupidi õhukesteks ribadeks. Maitsesta need kergelt soola, kuivatatud pune ja 1 sl oliiviõliga. Vala pastakaste kergelt õliga määritud u 28 cm läbimõõduga ahjuvormi. Keera suvikõrvitsaribad ühekaupa rulli ja suska tihedalt kastme sisse. Puista peale pool fetakogusest ja nirista üle oliiviõliga ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Puista peale ülejäänud feta ja värsked ürdilehed ning maitsesta kergelt pipraga. Serveeri.