Retseptid

    Tomatine kana-suvikõrvitsa pasta

    Neljale

    1024 812 Felix
    VAJA LÄHEB
    250 g kana kintsuliha
    2 viilu toorsuitsupeekonit
    1 suvikõrvits
    1 küüslauguküüs
    390 g Felixi Tomatipüreed basiilikuga
    riivitud Parmesani
    basiilikulehti
    400 g täisterapastat (nt penne)
    TEE NII
    Kuumuta pannil peekoniviilud krõbedaks ja tõsta majapidamispaberile, et liigne rasv eemalduks. Pruunista samal pannil kergelt paarisentimeetristeks tükkideks lõigatud kana, lisa hakitud küüslauk ja tomatipüree ning kuumuta 15 minutit. Nüüd on õige aeg valmistada ka pasta. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele poolpehmeks. Lisa peaaegu valmis kastmele tükeldatud suvikõrvits ja kuumuta veel paar minutit, kuid nii et suvikõrvits jääks siiski kergelt krõmps.  Maitsesta soola-pipraga. Sega kaste keedetud ja kurnatud pastaga ja jaga taldrikutele. Riivi peale  parmesan, pudista juurde krõbedat peekonit ja lisa igasse taldrikusse mõned basiilikulehed.