Neljale
https://www.felix.ee/wp-content/uploads/Tomatine-kana-suvikõrvitsa-pasta-1024x812.jpg 1024 812 Felix Felix https://www.felix.ee/wp-content/uploads/Tomatine-kana-suvikõrvitsa-pasta-1024x812.jpgTomatine kana-suvikõrvitsa pasta
VAJA LÄHEB
250 g kana kintsuliha
2 viilu toorsuitsupeekonit
1 suvikõrvits
1 küüslauguküüs
390 g Felixi Tomatipüreed basiilikuga
riivitud Parmesani
basiilikulehti
400 g täisterapastat (nt penne)

TEE NII
Kuumuta pannil peekoniviilud krõbedaks ja tõsta majapidamispaberile, et liigne rasv eemalduks. Pruunista samal pannil kergelt paarisentimeetristeks tükkideks lõigatud kana, lisa hakitud küüslauk ja tomatipüree ning kuumuta 15 minutit. Nüüd on õige aeg valmistada ka pasta. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele poolpehmeks. Lisa peaaegu valmis kastmele tükeldatud suvikõrvits ja kuumuta veel paar minutit, kuid nii et suvikõrvits jääks siiski kergelt krõmps. Maitsesta soola-pipraga. Sega kaste keedetud ja kurnatud pastaga ja jaga taldrikutele. Riivi peale parmesan, pudista juurde krõbedat peekonit ja lisa igasse taldrikusse mõned basiilikulehed.